Eget tema 16 – Orörlig (257/365+1)


Under ca en och en halv timme, som jag var där, så satt den i precis samma ställning orörlig hela tiden 🙂

13 reaktioner till “Eget tema 16 – Orörlig (257/365+1)

 1. Många fina bilder du tar.
  För många år sedan paddlade jag kajak. Jag hade köpt en kamera som hade intervalltimer. Det var en Chinon CP7m och enda anledningen att jag köpte den var just intervalltimern. Jag hade redan två Pentax LX.
  Nu skulle jag plåta en mås på en liten ö när den låg och ruvade på sina ägg. Jag ställde in ett lämpligt intervall och närmade mig måsen, som givetvis flög iväg. Men den kom tillbaka efter att jag hade gått därifrån.
  Efter ett bra tag gick jag och hämtade kameran. Jag tog kanske 10 bilder. Det var ju film på den tiden så jag såg inte bilderna förrän de kom från labbet.

  Hur tror du det blev?
  Du, måsen låg i exakt samma ställning på bild efter bild! Det hade räckt med en enda exponering! Det var en stor besvikelse.

  Må gôtt!
  /Skvitt

 2. Snyggt fotat. Det vita blev en fin effekt mot den mörka stenen. I alla fall så här på håll. Det är en storskarv och jag tycker de är ganska skygga av sig och sticker om man kommer för nära. Skönt ändå ibland att de sitter stilla.

 3. Där fick du verkligen ett ypperligt tillfälle att fotografera den fina fågeln under hela 30 minuter!!! 😉 Inte vanligt att fåglar sitter stilla så länge, vad jag vet iallfall. Bilden blev perfekt, snyggt med speglingen och det lugna blå vattnet. Fast hade fågeln börjat röra på sig hade jag nog blivit ganska så förvånad 😉

  1. Inte bara 30 utan 90 minuter 🙂 För ett tag sedan såg jag faktiskt en här i Sölvesborg som satt på en sten i hamnen och verkade sova fast det passerade folk förbi på bara några meters avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.