244 Repetition (250/365+1)

15 reaktioner till “244 Repetition (250/365+1)

  1. Men så otroligt läckert foto. Jag gillar att färgerna är så enhetliga på både stenarna och fåglarna mot det blå vattnet. Det är unga starar och det ser du på att de är grå mot det prickiga bröstet. En vuxen stare är ju svart (fast det skimrar i rött och grönt) med vitprickigt bröst. Stararna samlas i stora flockar nu på sensommaren/hösten. Jag var i Danmark en höst och tittade på det som kallas Svart sol. Då kom flera hundra tusen starar på en gång för att övernatta på ett och samma ställe.

    1. Bra att du kan upplysa mig om fågelarterna 🙂 Jag tänkte att det var starar, men tänkte inte på att det var ungfåglar. Här var också stora flockar som flög runt, men inte så stora som du såg i Danmark 🙂

    1. Det såg lite roligt ut med alla fåglar som satt på rad på både denna och flera andra stenar i vattnet. Och emellanåt flög de runt i stora svärmar innan de landade på någon sten igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.