17 Besök (242/365+1)


En bild från förra veckans besök i Pataholm. Det var dessutom mitt första någonsin 🙂

15 reaktioner till “17 Besök (242/365+1)

 1. Vilken idyll, svensk sådan 🙂 Snyggt presenterat med kameran.

  Min dator är superseg! Kan inte klicka på ”Gilla” för den håller på och ”laddar”. Vet inte vad som hänt men förhoppningsvis är den piggare i morgon. Har ju en del inlägg här hos dig som jag gärna vill titta vidare på. Återkommer!!!

  1. Jag vet inte om det är din dator. Ser ut så på min också. Det står bara Laddar där Gilla-knappen ska vara. Men jag kan se på aviseringarna att det är några som har gillat, så det fungerar tydligen hos en del. Jag har skickat en fråga till WordPress, men inte fått svar ännu. Funderar på om det kan vara mitt WordPresstema, som är gammalt. Jag testade med ett annat och då kom Gilla-knappen fram. Ska titta mer på det senare, men har inte tid just nu. Får jag förresten fråga vad du har för WordPresstema?

   1. Tror inte att det beror på vilket tema man har, fast jag vet ju inte. Nu använder jag ett gratis-tema, Toujours. Jag har även två köpta teman som jag jag använt tidigare och som ligger kvar att användas när jag vill plus att jag har Premium paket. Däremot har jag inte börjat använda den nya redigeraren vilket inte har med saken att göra men jag känner att det är något jag måste ta itu med. Har du gått över till Blockredigeraren? Har bara testat lite men snabbt återgått till den klassiska. Typiskt, man är så van och vill helst inte vara med om förändringar 😕 Men utvecklingen går hela tiden framåt och jag tror det är viktigt att försöka hänga med, även om det känns lite motigt. Idag kan jag bli helt förvirrad bara jag tänker på alla dessa lösen och login som krävs till i princip allt och min enkla minneslapp i Word där jag noterat allt börjar bli ganska så rörig. Hahaa.. kanske åldern börjar ta ut sin rätt. 😁 Ha en bra fortsatt dag önskar jag dig från ett nästan lite för varmt Malta 🌞

   2. Tack för info. Jag har inte gått över till den nya redigeraren än, bara som du gjort något snabbt test, men sedan gått tillbaka till den klassiska. Det går ju snabbare att göra det man är van vid 🙂 Men jag ska ta itu med det någon dag framöver. Just nu är det lite för fint väder här, för att sitta inne vid datorn.

   3. ..och här är det för varmt för att ens vilja gå ut, om man inte ska bada i havet förstås 😀 Men kvällarna är härligt ljumma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.