319 Torghandel (222/365+1)

6 reaktioner till “319 Torghandel (222/365+1)

  1. När jag nu läser ditt svar till Marie kan jag bara säga att du lyckades ypperligt när det gäller kompositionen av den här bilden. Brukar undvika att läsa kommentarer innan jag skriver något själv för att inte påverkas, men nu råkade jag läsa iallafall. Ska inte läsa under nästa bild 😀

  2. Jag blir alltid lika imponerad av dina ”statsbilder”. Du hittar så fin balans och verkar veta precis vilket utsnitt du ska göra. Jag tycker det är svårt och mina bilder blir ofta röriga. Snyggt att lägga kyrktornen i mitten på bilden. Tänkte du på, när du tog fotot, att de är på samma linje som det översta på den fina lyktstolpen?

    1. Nej, det gjorde jag inte, det är nog en tillfällighet 🙂 Men det kändes som om balansen blev bra med lyktstolpen till vänster, stadshotellet till höger och domkyrkotornen däremellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.