Eget tema 12 – Stilla flyter ån (207/365+1)


Holjeån, Olofström

15 reaktioner till “Eget tema 12 – Stilla flyter ån (207/365+1)

 1. Vilken ljuvlig grönska och så snyggt med speglingarna som färgsätter ån på ett väldigt speciellt sätt. En toppenbild och ett kul påhittat tema.

  Är lite nyfiken över hur det känns nu är lite mer än halva året passerat. Du ligger ju väldigt bra till om du skulle behöva en paus 🙂 Aktiviteten mellan deltagarna verkar ganska så låg men det har jag känt vara likadant under de gånger jag varit med. Dessutom verkar de/den som administrerar det hela ha gått i ide eller drabbats av värmeslag. 😉 Skickade en mejl att de skulle ta bort mig från listan bland deltagare för över en månad sedan plus påminnelser därefter utan resultat. Lite synd att det är som det är men jag hoppas du fullföljer och vet att du kommer gå i mål om du väl bestämt så. Önskar dig en fin fortsatt helg från Malta 🌞

  1. Det känns väl sådär, lite avslaget och motivationen kunde vara bättre. Men jag fortsätter än så länge, fast lägger kanske inte ut bilder varje dag. Har ju lite marginal att ta av 🙂
   Som du skriver, så kunde aktiviteten mellan deltagarna vara högre. En del verkar sällan eller aldrig kommentera andra deltagares bilder. Och det är ju trist. Men det gör ju att jag uppskattar dina kommentarer desto mera 🙂
   Jag kollade lite hastigt hur många deltagare som är aktiva och kunde konstatera att det är ett 30-tal som inte har publicerat några bilder på mer än 6 veckor (i några fall har bloggarna upphört). Men det är nog bara du som har skrivit på din blogg att du inte deltar längre.
   Ha en bra vecka 🙂

   1. Tack för att du delar med dig av dina tankar om utmaningen. Känner så väl igen mig i det du skriver.
    Tror att ”problemet” ligger hos de som åttagit sig att administrera och hålla i trådarna. De hinner kanske inte med eller så känner de ingen större entusiasm att gå igeom deltagarlista eller ordna med olika aktiveteter som sporrar deltagarna.

    Och som du skriver, det är många som inte bryr sig om att kommentera alls men att kommentera hos alla deltagare är naturligvis inte rimligt, fast lite roligare skulle det varit med mer aktivitet.
    Önskar dig en fin fortsatt vecka från Malta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.