110 Huvudstad (90/365+1)


En bild från Rom tagen från Piazza della Trinità dei Monti med utsikt mot Piazza di Spagna och Via dei Condotti. Det känns bra att vi hann med ett besök i Rom även i år, innan Corona-viruset slog till.

9 reaktioner till “110 Huvudstad (90/365+1)

  1. Snygg vy, vackra hus och som andra redan nämnt, gatan i mitten ger ett snyggt djup. Ser ut att vara en gågata fast ändå inte.

    1. Vi har inte varit på den gatan på rätt många år, så jag minns inte om det var en gågata då och hur det är nu vet jag inte. Däremot ser jag att det var ovanligt lite folk på gatan, när jag tog den här bilden. Under högsäsong och helger brukar det vara packat med folk, som en enda stor folkmassa som rör sig framåt längs gatan mot Piazza di Spagna (Spanska trappan). På bägge sidor av gatan ligger butiker för många exklusiva modemärken, t ex Dior, Gucci, Armani, Prada, Cartier, Luis Vuitton, etc, etc. Och priserna är därefter 🙂

  2. Härligt ljus och snyggt med skuggorna. Jättefin komposition med gatan i mitten som ger djup åt bilden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.