202 Nattljus (80/365+1)


Fyrar är väl ljus i natten eller nattljus med andra ord 🙂

11 reaktioner till “202 Nattljus (80/365+1)

  1. Vilken bra tolkning. Snyggt att få så fina ljus både själva fyren och gatubelysningen med sin spegling. Glittret i vattnet framför fyren är så otroligt fint tillsammans med det gröna sjögräset. Det är en som ett eget motiv i bilden. Fantastiskt.

  2. Superduper!!! En fantastiskt lyckad bild vad gäller ljus och färger. En mycket harmonisk bild, så vackert med speglingarna och de mindre ljuspunkterna. En bild jag skulle vara väldigt nöjd med om det var jag som tagit den 😀

  3. Läcker komposition, vackra speglingar i vattnet, gillar det där lilla extra på ljuslyktorna med stjärneffekterna. Det förhöjer ljusskenet. Härlig spegling av fyren i vattnet och det gröna sjögräset i vattnet intill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.