7 Arkad (41/365+1)


Regina Margherita-sjukhuset

9 reaktioner till “7 Arkad (41/365+1)

  1. Intressant arkad med valven och pelarna som ser ut att ha sniderier i överkanterna. Ser ut att vara ett gammalt sjukhus i behov av att rustas upp. Förhoppningsvis ser det bättre ut inne i sjukhuset men där var du förmodligen inte, eller förhoppningsvis. Ett besök där gör man nog bara om man verkligen behöver.

    Här besökte jag en gång St. Luke’s Hospital som fram till år 2007 var Malta’s huvudsjukhus och öppnades i början av 40-talet. Minns inte varför jag var där men det var som att förflyttas långt tillbaka i tiden, det var riktigt spöklikt och förfall överallt. Det var innan jag började fotografera så jag har bara bilderna kvar i mitt minne 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.