13 Bakom mina solglasögon…. (29/365+1)


Vet inte om hon tittade surt på mej för att jag tog bilden. Jag kunde ju inte se blicken bakom solglasögonen 🙂

12 reaktioner till “13 Bakom mina solglasögon…. (29/365+1)

  1. Tittar på din bild för andra gången, den är så bra! Färger, komposition, skärpa. Om du verkligen inte känner henne kan jag tänka mig att hon blev arg över att bli fotad, det skulle jag bli. Eller så är hon smikrad! Fin bild i alla händelser.

  2. Du är fantastiskt duktig att fota människor och du har modet att göra det. Jättefin bild på den, förmodar jag, italienska damen. Snyggt ljus och så fin skärpa. Lite motsägelsefullt är det att äta glass i päls.

  3. Mycket snygg bild och jag slås av kontrasten mellan glass och pälsen och solglasögonen och så kvinnans min. Väldigt talande och intressant bild.

  4. Väl fångat av dig. Du är väldigt observant och uppmärksam 🙂
    Jag gillar verkligen hennes utstrålning – inte minst med hatten, glasögonen och så en glass i högsta hugg.

  5. Vilken bild!!! Ja, inte ser hon direkt glad ut men du har verkligen lyckats fånga henne så perfekt. Färgerna, så enhetliga, lite dämpade, vilket passar damens utstrålning. 😉 En toppenbild till temat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.