316 Takkonst (27/365+1)


I kyrkorna ska man absolut höja blicken och titta i taket. Där finns ofta väldigt mycket takkonst 🙂

En bonusbild:

13 reaktioner till “316 Takkonst (27/365+1)

  1. Himlars så fint. Om man säger så. Kyrkor är en av de byggnader i ett samhälle jag har svårt att låta bli att älska eller besöka om jag får chansen. Vilket tak! Imponerad av skärpan i fotona. Snyggt.

  2. Imponerande!! Helt fantastiskt vad människan lyckats skapa och tack o lov bevara. Minns när jag var i Florens, har aldrig upplevt något liknande när det gäller gamla kyrkor, konst och historia. Lyckades inget vidare med att föreviga det vackra med min kamera, allt var så stort och målningarna i taken så högt upp. Du lyckades galant!

  3. Fina bilder bägge två, men personligen gillar jag bonusbilden bäst; mer dramatik och det framgår absolut kristallklart att det är takkonst det är fråga om… Fint ljus och imponerande skärpa!

  4. Har du helt rätt i. Finns fantastiska mästerverk i kyrkor. FIna bilder. Härlig effekt med det milda ljuset i kupolen runt altaret. Inte lätt att fota de miljöerna med de ljusförhållanden som brukar råda. Har ofta önskat ett stativ i liknande lägen.

    1. Ja, ett stativ hade inte varit fel, men det har man ju inte alltid med sig och ibland passar det inte att ställa upp ett stativ där det är mycket folk som rör sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.