81 Första semesterdagen (167/365)


Sedan några år tillbaka jobbar jag inte längre, men jag säger fortfarande att jag har semester när jag reser bort. Nu har jag och sambon varit på Samos ett par veckor och det här är en av de första bilderna jag tog där, så den får representera första semesterdagen. Från vårt lilla rum kunde vi på ena hållet se en del av havet och på andra hållet en del av öns högsta berg Kerkis (ca 1500 m ö h). Jag får väl redan nu varna för att det kan bli några fler bilder från Samos 🙂

7 reaktioner till “81 Första semesterdagen (167/365)

  1. Du har lagt ut så många fina sommarbilder och det är precis som Eva skriver roligt att få följa med. Jag får alla bilderna i min mail, men då hinner jag inte alltid klicka upp dem och de gör sig ju självklart bättre i helskärm. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.