claesbilder

Bilder om allt och ingenting

81 Första semesterdagen (167/365)

7 kommentarer


Sedan några år tillbaka jobbar jag inte längre, men jag säger fortfarande att jag har semester när jag reser bort. Nu har jag och sambon varit på Samos ett par veckor och det här är en av de första bilderna jag tog där, så den får representera första semesterdagen. Från vårt lilla rum kunde vi på ena hållet se en del av havet och på andra hållet en del av öns högsta berg Kerkis (ca 1500 m ö h). Jag får väl redan nu varna för att det kan bli några fler bilder från Samos 🙂

7 tankar om “81 Första semesterdagen (167/365)

  1. Du har lagt ut så många fina sommarbilder och det är precis som Eva skriver roligt att få följa med. Jag får alla bilderna i min mail, men då hinner jag inte alltid klicka upp dem och de gör sig ju självklart bättre i helskärm. 🙂

  2. Ser härligt ut! Ska bli spännande att ser fler bilder! 🙂

  3. Underbart då för vi åka med! Här regnar det småspik och 8 grader så de känns härligt att se sommaren på bild.

  4. Vackert! Så det är därför det har varit lite tyst från dig! Hoppas du haft en bra semester!

  5. Härligt! Varningen mottagen och välkommen att visa hur mycket som helst av denna ö jag aldrig besökt! 😁

  6. Vackert! Ser fram emot fler bilder därifrån 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.