154 Konstutställning (141/365)

6 reaktioner till “154 Konstutställning (141/365)

  1. Spännande! Vad är det för ”träbitar” som synd där på de främre borden? Av själva tavlorna syns inte mycket på bilden men när man klickar på den så får man ett betydligt bättre uppfattning om typ av konst. Det skiljer en del och jag blir nyfiken om det är samma konstnär. Ser ”Tjyven” som en av dina taggar. 😀

    1. Det är någon sorts konstverk det också. Det är flera olika konstnärer. Utställningen var i en gammal silobyggnad. Det du ser är bara en liten del. Ingång till utställningen gick genom en pub i lokalen intill, som kallas Tjyven 🙂 De har haft flera utställningar där de senaste åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.