Notre-Dame

En sådan här dag kan jag inte låta bli att leta fram lite gamla bilder från 2012, när vi senast var i Paris och bland annat tog en sväng inom Notre-Dame. Det är svårt att förstå att sådant som man betraktat som mer eller mindre evigt bara kan försvinna helt plötsligt. Nu gick det inte riktigt så illa, men mycket är sannolikt förstört och kyrkan blir väl aldrig riktigt som förut.

15 reaktioner till “Notre-Dame

  1. Tragiskt med branden…ovärderlig byggnad. Tur att ingen människa kom till skada och det låter som att man gör allt för att bygga upp igen. Tack för att du delar med dig av dina fins bilder.

  2. Mäktigt och helt fantastiskt. Tack för att du delar med dig, speciellt till oss som inte hann uppleva att besöka den i verkligheten.

    1. Det är verkligen en mäktig känsla inne i den sortens stora byggnadsverk. Och man förundras över hur mycket tid, kraft och pengar, som har lagts på dem.

  3. Otroligt vackra bilder på den värdefulla katedralen. ❤ Känns bra att ingen människa kom till skada och att de ska bygga upp allt igen, men det är många ovärderliga skatter som ingen kan återställa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.