Eget tema 3 – Bågar (51/365)


Sölvesborgbron är belyst av led-ljus, som just den här kvällen skiftade mellan rött och blått (ibland är det andra färger). Själva belysningen sitter i nederänden av stagen som går uppifrån bågarna. På bild 50 syns en del av ett sådant stag och de röda strecken är regn, som färgades av led-ljuset. Det blåste lite också, så en del av regnet går på tvären.

9 reaktioner till “Eget tema 3 – Bågar (51/365)

  1. Wow! Otroligt fin bild i mörkret o jättefint belyst bro. Kul att få förklaring till bild 50 oxå. Har funderat på den. Kom fram till LED-ljuset men förvirrades av ”strecken”. Nu kan jag sluta fundera 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.