218 På marken (94/365)


I ett kvarter här i närheten ligger hotell Edgar. Sedan hösten 2017 har de även en liten hönsgård med värphönsen Pizza och Peperoni. De tar sig ofta en promenad på gatorna i närheten och här tycks de ha hittat någonting på marken 🙂

15 reaktioner till “218 På marken (94/365)

  1. Så vackra! Det ser ut som Guld-svartbandade Brahmor. Så fint att de kan få gå omkring fria utan att någon tar dem. Det vore kul att se minen på den som inte bor där, om de hittar ägg från hönsen på gatan 🙂

    1. Nu är ni två som satsar på Brahma, så det är säkert rätt. Jag har ingen aning 🙂 Ja, det vore nog en överraskning att hitta nyvärpta ägg på gatan, men det har vi tyvärr inte gjort ännu. Man kanske ska ta en runda innan frukost och kolla läget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.