claesbilder

Bilder om allt och ingenting

212 Medfaren/Timeworn (144/365)

6 kommentarer


Det är något med det slitna och medfarna, som tilltalar mig. Men alla verkar inte se det på samma sätt. När jag tog den här bilden, var det flera som passerade, som tittade och undrade vad jag fotograferade 🙂

6 tankar om “212 Medfaren/Timeworn (144/365)

  1. Jag tror att det är mest fotografer som tycker det är vackert! Som ser det lilla extra. Vanliga människor ser bara det vanliga som alla andra ser! Det är den största ynnesten med att fotografera. Man har fått ett helt annat synsätt och ser så otroligt mycket mer! Jag tycker din bild är jättefin och jag förstår absolut att du fotograferade den!

  2. Fantastiskt fint med ljuset på den gula växtligheten mot den gråflammiga fasaden.

  3. Jag håller med dig, gillar också gammalt, bortglömt och slitet. Fina färger i bilden!

  4. Håller helt med dig. Det motivet hade jag också valt. Gillar allt som är medfaret, rostigt, åldrande eller som visar tidens tand på ett annat sätt. Snyggt!

  5. Haha.. de som undrade har inte blicken för det vackra, det lite slitna, som så många av oss andra har. Tror speciellt vi ”fotografer” ser mer än vad många andra ser. Iallafall märkte jag en markant skillnad när jag började fotografera år 2011. Såg motiv precis överallt som jag tidigare aldrig ens skulle reflektera över. Ditt motiv här, skulle även jag ha haft svårt att bara gå förbi utan att föreviga, vilket du gjorde riktigt snyggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.