216 Minns ni?/Do you remember? (116/365)


Minns ni? Det gör inte jag. Det där var före min tid 🙂

6 reaktioner till “216 Minns ni?/Do you remember? (116/365)

  1. Ett motiv som inte går att låta bli att fotografera om man passerar. Nej, jag minns inte heller då jag ännu inte hunnit uppnå så pass hög ålder vilket istället får mig att tänka på vad vi, som inte minns den här bilen, kommer att minnas istället med tanke på hur fort utvecklingen rusar. Vad kommer vi se tillbaka till när vi är runt 80-90 år 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.