Eget tema 3 – Ingång/Entrance (109/365)

8 reaktioner till “Eget tema 3 – Ingång/Entrance (109/365)

  1. Vackert och medfaret. Tycker inte att klottret stör bilden. Tvärtom. Sedan kan man tycka illa om att väggar kladdas ner i tid och otid.

  2. Nu har jag läst Anitas kommentar och vill bara säga att jag gillar klottret och tycker det bidrar till mera spänning i bilden! Bilarna håller jag med om skulle bort men staketet måste vara kvar och då blir det genast så mycket merjobb om man ska fixa det i ps! :))

  3. Bilden är ju bara hur fin som helst med den lite igenvuxna vägen och rostiga staketer som leder till, om det nu är ett litet kapell. Men tänk vad vackert det hade varit om den lilla byggnaden hade varit helt vit, utan klotter, taket starkt tegelrött och bilarna ersatta av grönska. Men nu är det verkligheten vi ser och jag tycker verkligen om bilden med sina klara fina färger, det perfekta ljuset och raka linjer. Önskar bara att klottret inte fanns men det kan ju inte fotografen göra något åt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.