223 Ruiner (68/365)


Sankta Annas Kapellruin, Åhus.

8 reaktioner till “223 Ruiner (68/365)

  1. Ruiner är alltid kul att fotografera. Har inte så många omkring mig – iofs en sanning med modifikation, då man river våra gamla Erskine-hus i gamla centrum just nu. En ruin jag besökt, är ett gammalt lokstall vid Riksgränsen som införlivats i ett hotell där. Eller Lounge som de kallar det. De har byggt upp hotellet så delar av ruinen är bardisk och del av lobbyn, likväl som vägg på en altan utanför hotellväggarna.

  2. En så underbar bild! Var kommer ljuset ifrån, är ruinen upplyst? Att du har låtit fönstren fånga ljuset.. det där blå fönstret i portalen, stjärnorna, detaljer på muren… Toppen.

    1. Tack 🙂 Det var första och enda gången jag varit där, så jag minns inte riktigt. Den var i alla fall inte upplyst på insidan, möjligen på utsidan, eller också är det bara ljuset från omgivande byggnader och gatlyktor. Ruinen saknar en vägg (bakom mig), så där trängde ju in lite ljus, men det var ändå mörkt (exponeringstiden var 20 sek på bländare 2,8).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.