71 Fraktproblem (272/365)


Bra lösning på ett fraktproblem även om det kan vara lite problematiskt att ta sig fram på cykel bland bilarna.

6 reaktioner till “71 Fraktproblem (272/365)

  1. Kul med färgklickarna i fotot dessutom! Dottern skaffade en lådcykel i vintras för att inte behöva åka buss i pandemin. Hon skulle inte transportera barn i den utan tänkte att den skulle vara stadigare att cykla på. Men det var tvärtom, sa hon. Tre hjul som ska känna av och åka över alla gropar och hinder. Den andra dotterns familj har cykelkärra.

    1. I Köpenhamn ser man många lådcyklar i olika utföranden, både öppna och ”överbyggda”. De flesta verkar användas för barntransporter, men de går ju att använda till allt möjligt. Jag har nog också tänkt att de skulle vara stadigare än en tvåhjuling, men där ser man 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.