306 Stomme (230/365)

2 reaktioner till “306 Stomme (230/365)

  1. Det är så konstigt, jag följer ju dig sedan ETT tag 🙂 dessa bilder från dig på sista tiden har inte kommit in i mitt flöde när jag kollar på mina ”premenartioner” i min header… Nu först när jag gick in hos dig kom de upp. Har någon annan haft samma? Jag har ju haft lite svaj under sommaren med mina kommentarer på min sida att de hamnat i skräppost mm. Kanske det är något med svaj? Jag har kollat jag har kvar ” följa” knappen så jag har inte kommit åt den av misstag heller.. Jajja datorernas underbara värld…eller så är det undertecknad som är inte så bra som hon tror på detta, hi hi

    1. Det var någon alldeles i början av året, som hade lite problem, men sedan har jag inte hört något. Det är i alla fall ingen som har sagt något. Men tekniken är ju som den är ibland med algoritmer och AI och annat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.