79 Finfin lunchgäst (347/365+1)


Finfin lunchgäst en finfin oktoberdag 🙂

13 reaktioner till “79 Finfin lunchgäst (347/365+1)

 1. Vilken jättefin bild. Det är snyggt med en bakgrund som överensstämmer med talgoxens färger. Verkligen läckert. Såg du att jag kommenterade kursen jag deltog i? Jag skickade ett meddelande på ditt instagramkonto.

 2. Har bläddrat igenom lite bland dina bilder och många är bara så helt fantastiska!! Som den här! Finfin skärpa på den finfina lunchgästen med en väldigt harmonisk passande bakgrund. ..och alldeles snart är du i mål för i år!!! Visste så väl att du skulle klara av det 😀

  Min ambition att kommentera alla dina inlägg får jag nog glömma 😏 Tiden har gått alldeles för fort och det är så mycket som händer här hemma just nu. Valparna, förväntningar, förhoppningar på försäljning av vår lägenhet och planering inför flytt till Cypern mm, mm. Tids nog blir det lugnare. Återkommer och önskar en fortsatt trevlig helg!

  1. Kan bara tacka för alla dina fina och inspirerande kommentarer 🙂 Ja, det är inte så många bilder kvar nu, så det ska nog lösa sig även om det varit lite motigt ibland 🙂
   Cypern? Jag har för mig att ni funderade på Spanien eller minns jag fel? Var på ön blir det?
   Ha en skön avslutning på helgen 🙂

   1. Ja, det stämmer att vi funderade på Spanien och var till och med nära på att köpa ett hus där. Är väldigt tacksam över att vi inte gjorde det. Har insett att jag inte vill bo i ett land där jag inte behärskar språket. Det blir för jobbigt. Cypern däremot är i många avseenden engelsktalande, även hos myndigheter etc vilket naturligtvis underlättar. Sen har jag ju vant mig vid vänstertrafik vilket de har även där. Vi funderar på Pafos provinsen. Drömmen är ett hus med stor uteplats, nära hav och strövområden i naturen. Vi får se vad det blir, om det blir 😀

   2. Det är ju en klar fördel att kunna språket. Och har man inga andra krav än stor uteplats, nära hav och strövområden i naturen, så borde det vara en baggis att hitta något lämpligt 😉 Bra att ni funderar på Pafos. Det är väl på den grekcypriotiska sidan och jag gillar ju Grekland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.