343 Vid vägens slut (115/365+1)

13 reaktioner till “343 Vid vägens slut (115/365+1)

  1. Men så fint och vilken bra lösning på temat. Jag tycker det är svårt att få tillräckligt stort område med skärpa vid makrofotografering. Men du har ju lyckats jättebra genom att få med inte bara myran utan hela knoppen. Så fina färgerna är tillsammans. Snyggt!

    1. Här var det inte så svårt med skärpedjupet, eftersom hela myran i princip är parallellt med skärpeplanet. Bilden är tagen med bländare 4. Men annars tycker jag också det kan vara knepigt. Jag väljer ofta för stor bländare, t ex 5,6 när det borde vara 8 eller 11 🙂

      1. Ok ja det är så man ska tänka. Det gäller alltså att flytta lite på sig så det hamnar parallellt. Tack! Och jag känner igen mig med för stor bländare. Men myran var ju schysst som höll sig lugn.

  2. Så kreativ, smart och trevlig lösning på temat. Fin närbild av det lilla krypet med fin skärpa och en perfekt lugn bakgrund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.