135 Illa medfaren (37/365+1)

10 reaktioner till “135 Illa medfaren (37/365+1)

  1. Säkerligen en gång ett fantastiskt hus som sakta fått förfalla. Livbojarna är som små färgklickar och valven ser spännande ut. Undrar om det var obebott. Här på Malta kan man ofta se riktigt risiga hus där människor ändå bor kvar. Kanske har man inte råd att rusta upp eller kanske blivit hemmablind 😉

  2. Om jag kunde uttrycka mig lika väl som mariepfoto skulle jag säga precis det.
    Underbart foto på fint gammalt hus med så många detaljer, och illa medfaret. Känslan är det minsann inget fel på!

  3. Du kan verkligen få så fin balans i dina bilder. Hur tänker du när du ska fota ett sånt här motiv? Så snyggt att ta med trappan och lyktorna till vänster utan att ta fokus från själva huset. Fint snett ljus på övre halvan av huset och som lyfter fram fönsterluckorna som är så typiska. På höger sida är det valv och olika utsmyckningar. Dessutom livbojarna i en avvikande färg. Snyggt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.