252 Se priset! (346/365)


Vid vägens slut, högt uppe i bergen ligger taverna Omonia i Drakei.

5 reaktioner till “252 Se priset! (346/365)

  1. En väldigt inbjudande och mysig miljö som lockar att slå sig ner och äta en Grekisk sallad 😀 Snygg blandning av skugga och ljus och underbart med grönskan som tak vilket ger skugga.

    Vid första anblicken blev jag lite konfunderad över skylten för inte går det att läsa vad det kostar. Tills jag upptäckte att skylten blev stor och fullt läsbar när jag klickade på den två gånger, den fyllde hela min skärm. En väldigt bra effekt som jag inte vet om mitt wp-tema tillåter. Nu när jag kan läsa byter jag ut min sallad mot en Octopus Stifado, lite dyrare men är man i Grekland så är man 😉

    1. Ja, det är lite skillnad att se bilderna i ett större format 🙂
      Byn har mindre än 100 invånare och ligger ganska otillgängligt där vägen tar slut uppe i bergen. Vi har varit där flera gånger och det har aldrig varit många turister där. Ändå finns det tre tavernor och minst ett kafé.

  2. Ser inbjudande ut och där skulle jag gärna sitta och äta. Fint med skuggorna mot den fina vita muren och fint med grönskan omkring. Fin komposition.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.