55 Fascinerad (289/365)


Jag blir alltid lika fascinerad av dessa grekiska byar byggda på bergssidorna med massor av trånga, vindlande gränder. Måste vara en mardröm för brevbäraren 🙂

6 reaktioner till “55 Fascinerad (289/365)

  1. Upplevde samma sak i Spainen. Oj, vilka fantastiska och spännande byar det finns med vindlande gränder där man lätt går vilse. Ett stort plus är att så gott som alla hus är vita vilket jag verkligen uppskattar.
    Ja, att vara brevbärare är kanske inte det lättaste i detta virrvarr av gator. Du har lyckats väldigt bra med din bild som verkligen visar hur tätt det är mellan husen och att de ligger i en sluttning. Vi kommer att flytta till Almuñécar som ligger i Costa Tropical i Spanien så snart vi fått sålt här på Malta och vi kommer att bo i den gamla delen av stan.

  2. Visst stämmer så bra på temat. Jag vill nog inte vara brevbärare där 🙂 Men gärna som turist. Så vackert med vindlande gränder och Greklands går inte av för hackor.
    Vacker komposition, fint ljus och finfina färger. Mycket fin kontrast mellan färgen på himlen och den gråskiftande färgen på berget. SNYGGT !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.