Eget tema 20 – Överblommad (185/365)

 

Vacker både som blomma och överblommad.

6 reaktioner till “Eget tema 20 – Överblommad (185/365)

  1. Fin bild men jag saknar verkligen färgerna även om den i sig inte har så mycket färg! Men jag har själv fotograferat såna här bollar och jag tycker det är svårt att få till det där med var man ska lägga skärpan! I mitten eller på själva frönas utkant! Jag har båda men jag känner mig inte tillfreds med något! Här ser det ut som du tagit skärpa på de bortersta! Det fungerar det med!

    1. Bilden är tagen i motljus på morgonen innan solen hunnit alltför högt på himlen. Några strålar lyser upp delar av bollen. Det är där jag försökt sätta skärpan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.