195 Mystik (37/365)

14 reaktioner till “195 Mystik (37/365)

  1. Såg den också i Stockholm med Mikael Samuelsson. Den har gått i Göteborg hösten 2017 och våren 2018 och hade tänkt se den där men sen började jag vela eftersom jag tyckte så mycket om den när Mikael hade huvudrollen. Skulle kanske bli besviken. Spelar Peter Jöback den någon gång i framtiden får jag slå till.

  2. Nu väcker du minnen. Den såg jag i Stockholm år 1990, köpte biljetter som en överraskning till min då blivande make. Snyggt att du valde svartvitt vilket gör bilden spännande och intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.