125 Iakttar (108/365)

8 reaktioner till “125 Iakttar (108/365)

  1. Underbar bild! Läser att du har Tamron 90/2,8 🙂 Jag har den äldre modellen och det är ett av mina absoluta favoritobjektiv! Jag använder även mellanringar för att komma ännu närmare, typ mossa och liknande. Det är ljuvligt att ligga i mossan och se den lilla spännande världen.

  2. Wow!! Vilken superbild på den fina lilla grodan.
    Vi använder uppenbarligen likadana macroobjektiv. Min gamla Tamron gick ju sönder och då valde jag liksom du att köpa den senaste versionen vilket känns som ett bra val 😀

    1. Jag har inte haft något macroobjektiv tidigare, så jag har inget att jämföra med, men jag är väldigt nöjd med detta, som jag köpte ifjol. Det fungerar dessutom väldigt bra även till annat än macrobilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.