God Jul – Eget tema 37 (365/365)

God jul
Sista bilden till årets fotoutmaning. Det har varit roligt, stimulerande och lärorikt att delta. Kan rekommenderas! Efter att ha deltagit två år på rad tänker jag nog ta en paus nu. Men det blir sannolikt en och annan bild på bloggen ändå, så titta gärna in om du har lust. Stort tack till dig som följt, gillat och kommenterat 🙂
God Jul och Gott Nytt År!

30 reaktioner till “God Jul – Eget tema 37 (365/365)

  1. Grattis till målgång och tack för all inspiration! Jag pausar också från utmaningen, men skall fortsätta fotografera och titta runt här också förstås 🙂 Ha ett riktigt fint 2016!

  2. Grattis till målgången och tack för alla fina, inspirerande bilder du har delat med dig! Vill även tacka för att du tagit dig tid att kika in ”hos mig” och kommenterat också. Hoppas du får ett riktigt gott nytt år och jag kommer att kika in till dig lite då och då för att hämta inspiration. 🙂

  3. God Jul och grattis till målgången 2015. Alltid fina och inspirerande bilder hos dig. Kommer absolut att fortsätta att titta in om du publicerar något!

    1. Tack, det var roligt att höra 🙂 Jag får f ö säga detsamma. Du har publicerat många fantastiskt fina bilder och bl a låtit oss ta del av underbara kustmiljöer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.