claesbilder

Bilder om allt och ingenting

12 tankar om “225 Parkeringsproblem (22/365+1)

  1. Klockren bild till temat…..

  2. Kul bild på parkeringskulturen. De har nog någon ordning i kaoset som vi inte ser.

  3. Kul med bonusbilderna som verkligen visar Roms vardag på gatorna. Man kan ju tycka synd om vissa bilister och tålamod behövs säkert men det kanske inte är Italienarens starka sida, vad vet jag 🙂

  4. Snacka om parkeringsproblem… ägarna till den röda och gula bilen får nog vara beredda på att vänta för att kunna åka därifrån!

  5. Ja det är ett mecca för detta tema i Rom, hi hi. Stackars ägaren till bild 2 den vita….hen tar sig inte in till förarsidan!!

  6. Stora parkeringsproblem och klockrent till temat! Vi såg också detta när vi besökte Rom och konstaterade att nästan alla bilar hade skador av olika storlek. Inte så kul att köra nya bilar där och man kan undra vad det finns för försäkringsvillkor/priser på detta? 🙂

  7. Jisses!! Värre än på Malta!! Kul med alla bonusbilder så man får en inblick i verkligheten. Huvudbilden är riktigt bra, ser verkligen trångt ut, mycket att titta på och härliga färger.

    • Fullt med parkerade bilar överallt, inkl ställen med parkeringsförbud. Ofta tätt inpå varandra, så man undrade hur de skulle komma ut. Ibland knuffade de sig ut 🙂 Repor och diverse skador på många bilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.