220 Målgång/Finish (365/365)


Trodde inte jag skulle komma ända hit, men det gick ändå med en stark finish 🙂 Bild 365 innebär ju målgång i fotoutmaningen, så den får representera temat även om den inte leder tankarna till målgång. Stort tack till alla som gillat och kommenterat under det gångna året. Gott Nytt År och fotoår 2018!

11 reaktioner till “220 Målgång/Finish (365/365)

  1. Grattis till målgång, starkt jobbat! Har varit inspirerande att titta på dina fina bilder. Stort tack för dina peppande kommentarer hos mig :). Gott Nytt År!

  2. Grattis till målgången! Det har varit roligt att följa dina fina bilder! Tack snälla för dina kommentarer hos mig! Jag tvivlade faktiskt inte på att du skulle klara det! Hoppas vi ses i nästa års utmaning! Bara att börja om och kämpa! :O) Gott Nytt År med en önskan om ett riktigt kreativt fotoår!

  3. Stort Grattis!! Tvivlade aldrig på att du inte skulle komma i mål. Och jag är ju så lyckligt lottad som har många bilder kvar här hos dig som jag inte hunnit titta på ännu 😀 Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År från Malta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.