claesbilder

Bilder om allt och ingenting

5 tankar om “292 Sommarbukett/Summer bouquet (302/365)

  1. Är du tankeläsare! Tänkte faktiskt fråga om du skulle vara med nästa år men skrev aldrig något. Eller gjorde jag kanske det 😕 Själv kommer jag nog inte vara med men man vet ju aldrig 😀

    • Just nu känns det inte som om jag ska vara med, men, som du säger, man vet ju aldrig 🙂 Känner nog mera för att vara lite friare i valet av bilder. Eller testa någon annan fotoutmaning. Det finns ju många, men jag har inte satt mig in i hur de fungerar riktigt. Du är ju med på en del.

      • Ja, det finns mängder av fotoutmaingar och jag har fastnat för WordPress som ju är världsomfattande. Den roligaste utmaningen är i mitt tycke den här: https://dailypost.wordpress.com/photo-challenges/ men det finns så många fler. Det som är kul är att det är så många deltagare och reglerna inte så strikta. Som att inte få använda bilder från sitt arkiv. Har upptäckt massor av bilder i mitt arkiv som jag helt glömt bort och som nu kommit till använding. Oavsett om du kommer att vara med i 365Foton eller inte så fortsätter jag att följa dig, vill inte missa dina oftast väldigt bra bra och proffsiga bilder.

  2. Ljuvligt! Fast det ser mer ut som en rosenbuske än en bukett, kanske en jättebukett 😉

    • Det är väl högst tveksamt om jag ska hinna med 365 bilder i år, men om jag ska ha NÅGON som helst möjlighet, så gäller det nog att tänja lite på begreppen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.