claesbilder

Bilder om allt och ingenting

8 tankar om “Spindeltråd/Spider silk

  1. Så otroligt vackert.

  2. Oj, så snyggt, ett fantastiskt ljus och en härlig mild färg. Plus för Bron som syns i bakgrunden 🙂

  3. Så snyggt! En nyfiken fråga- hur ofta bör man göra det? Det har jag aldrig gjort.

    • Jag har ingen aning 🙂 Tror egentligen inte man behöver göra något om man inte har några problem. Men när jag köpte kameran för snart tre år sedan ingick gratis ”check and clean” (kontroll och rengöring av kameran, inkl sensorn) en gång per år under tre år. Jag har inte brytt mig om att utnyttja det tidigare, men eftersom de tre åren går ut i oktober, så tänkte jag att det kunde vara bra. Har en knapp på baksidan av kameran, som har blivit lite ”trög”. Kanske har kommit in något skräp, som försvinner vid rengöringen?

  4. Fin skärpa och jag gillar verkligen bron som syns lite i bakgrunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.