claesbilder

Bilder om allt och ingenting

8 tankar om “Ljuvlig/Lovely

  1. Vad roligt !! Uppskattar verkligen att du lade in bilden även i färg ! I mitt tycke så mycket vackrare och betydligt mer levande. Att jag sen inte lyckades gissa rätt vad gäller färgernas kulör känns bara kul 🙂
    Tycker att den vackra klänningens alla veck framträder bättre i den senare och sen gillar jag den genomgående milda färgtonen. Själv har jag lite för lätt för att vilja att det ska vara riktigt färgstarkt men det passar inte alls här. En ljuvlig bild !

    • Ja, det är kanske så att klänningen kommer mera till sin rätt i färg. Jag valde att hålla igen lite på färgerna och kontrasten för att klänningen skulle komma fram bättre.

  2. Visst är det ljuvligt men den här hade jag gärna sett i färg ! En helt fantastisk klänning som säkerligen är vit liksom slöjan. Men blommorna, är rosa och bakom syns en vägg av grönskande blad, staketet är ljust brunt, hennes hud svagt solbränd och fotografens kavaj beige medan gatustenarna har en svagt tegelfärgad ton 😉

  3. Absolut! Gillar att du har denna smällkaramell i svartvitt. Kontrasten mellan brudklänningens extravagans och fotografens vardagliga kostym är häftig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.