claesbilder

Bilder om allt och ingenting

A room with a view

8 kommentarer

20160104_DSC_7811_webb
Efter en hel del datorstrul, ominstallation och uppgradering till Windows 10, kan jag äntligen publicera bilder igen 🙂 Är inte med i årets fotoutmaning (365 + 1 FOTON), men tar mig ändå friheten att hämta lite inspiration från utmaningens teman 🙂

8 tankar om “A room with a view

 1. Undrade vart du tog vägen…. Har också w10-resan framför mig, bävar lite. Kul att du är med och inspirerar oss och inspireras så vi får se dig då och då :). Fin bild som vanligt och läcker utsikt. Jag jade gärna haft en aning till i nederkant om det gått.

  • Jag hade en till med hela fönsterbrädan, men valde ändå den här för jag tyckte den gav mer fokus till själva utsikten.
   Jag har tidigare uppgraderat min bärbara dator till W10 utan några som helst problem. Men på den gick jag från W8.1. Mina bilder har jag på en stationär dator och där har jag haft W7 och det gick som sagt inte lika lätt 🙂 Hoppas det ska fungera nu och att jag ska vänja mig, men man vet ju aldrig. Håller tummarna 🙂

 2. Installerade till Windows 10 i somras, stod ut en vecka, sedan avinstallerade jag igen. Helt okej med många av ´nyheterna men det som fick mig att krokna var att Photoshop slutade fungera, att bildhanteringen öht blev som en labyrint, att sorteringen blev helt slumpmässig. En bild kunde heta typ ”ad64321”, nästa ”ph99943”. Blev galen på det omöjliga att hålla reda på var jag var någonstans. 😛

  Ditt foto är fint och perfekt tolkat. Synd att du inte är med i år.

  • Första försöket att uppgradera till W10 fungerade inte alls, så jag fick göra en ren installation av W7 (som jag haft tidigare) och därefter en ny uppgradering till W10. Det innebar också att jag fick installera om alla andra program på datorn, inkl PS och LR. Är inte klar med allt ännu, men nu verkar det mesta fungera. Jag har inte haft några problem med bildernas namn/beteckningar. Men f ö är det mycket som är nytt, ovant och som jag inte har lärt mig ännu. Ska iaf ge det en chans, så får vi se 🙂

 3. Ja, den vyn var inte alls illa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.