claesbilder

Bilder om allt och ingenting

50 Drottning (349/365)

8 kommentarer

Drottning
Det känns som om kreativiteten tryter lite mot slutet av årets utmaning, så det blir en och annan ”nödlösning” 🙂 Men om man tittar närmare på tidningen, som den sovande mannen lagt över ansiktet, så ser man att en av artiklarna handlar om ”La regina Elisabetta…”, alltså drottning Elizabeth 🙂

8 tankar om “50 Drottning (349/365)

  1. Haha, så bra! Jag har också (en massa) nödlösningar, men den här var ju riktigt bra. 😀

  2. Kul med bilder när man måste titta noga. Drottningen är med i bild. Jag har också känt ”oron” för att hinna fota dvs hitta alla motiven, särskilt m tanke på att jag bara var på 290 bilder för en vecka sen. Jag gjorde en inventering i lightroom oc insåg rätt snart att jag hade alla teman. Till min förvåning. Kanonsmidigt m LR och snabb överblick. Och jag hittade några egna favoritbilder jag vill ha med. Istället för den milda strewsskönslan kunde jag sätta mig och skapa en prioriteringslista över vilka teman och bilder jag ville använda. Sen återstår bara att lägga in tidsstyrd publicering på bilderna :). Skön känsla så att inventera rekommenderas 🙂

  3. Smart lösning och trevlig bild!! Kul hittat och fångat!

  4. Smart lösning på ett svårt tema… och en kul bild!

  5. Perfekt tolkning skulle jag vilja påstå och tack för tipset eftersom jag har den bilden kvar!

  6. Nödlösningar kan bli riktigt bra, kräver kanske en liten förklaring men den här köper då jag rakt av lite indirekt men dock drottning, bra gjort av ett klurigt tema!

  7. Jag tycker det var kreativt tänkt för att få till ett tema! 🙂 Nu börjar det verkligen gå trögt…hoppas man klarar det till sista temat!

  8. Kul bild och drottningen är ju med på ett hörn! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.