Mångfald – Eget tema 24 (329/365)

Mångfald

15 reaktioner till “Mångfald – Eget tema 24 (329/365)

  1. Så läckert med alla dessa paraplyer, jag såg också den andra bilden som Anette Linnea hade tagit. Det händer ju ibland att liknande motiv (eller exakt samma) återkommer i samma eller olika tolkningar vilket jag tycker är lite kul. Jag har sett någon liknande bild tagen i London vill jag minnas, tror det var i våras eller under försommaren. Vem som hade tagit bilden har jag däremot glömt. 🙂

    1. Det stämmer. Jag upptäckte igår att Anette Linnea tagit en bild på samma motiv. Hon har lagt ut sin bild den 29 oktober. Jag har tagit min den 29 oktober. Undrar om vi har varit på Liseberg samtidigt? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.