296 Strandpromenad (191/365)

Strandpromenad

6 reaktioner till “296 Strandpromenad (191/365)

 1. Så vackert… Känner inte igen att jag varit där!? Vi bodde i Plomari när vi var där -86. Vi åkte runt en del, men jag har glömt vad byarna hette.
  Något som jag tyckte var väldigt speciellt på Lesbos, var ”Voltan” på söndagarna. De gick finklädda och visade upp sig på strandpromenaden. Jag har aldrig sett så många söta små spetsklänningar som där! Är det nåt som du känner igen? Jag undrar om det är så fortfarande?
  I alla fall väldigt roligt att se dina Greklandsbilder. Like! Mina favvisöar år Lesbos Och Skopelos!!!
  Du är en fantastisk fotograf! Skriver bra också.
  Birgitta Ivarsson i Varberg

  1. Tack för dina positiva kommentarer 🙂
   Bilden är från en liten by som heter Tsonia. Ligger på norra delen av ön, i nordväst. Lesbos är en av våra favoriter också, men vi har alltid bott i Molivos på norra delen av ön. Jag gjorde bara ett kortare besök i Plomari första gången jag var på ön i början av 90-talet. Kan inte erinra mig ”Voltan”. Kanske det var något speciellt i Plomari!? Men på helgdagar är de ofta väldigt uppklädda (på alla öar) 🙂
   Skopelos är också en av våra favoriter, tillsammans med bland annat Amorgos, Karpathos och Tilos. Tilos ska vi förhoppningsvis besöka i september 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.