27 Boplats (44/365)

Boplats

10 reaktioner till “27 Boplats (44/365)

  1. Lockande men ändå inte…..tänkte på det idag när jag körde Söder Mälarstrand där det finns många båtar/båthus som folk bor på året runt….att fy 17 när det blåser/stormar vad det ska gung…nä jag tror jag håller mig på land trots att det på sommaren ser så idylliskt ut.

  2. Once apon a time – i min romantiska ungdomstid drömde jag om att bo så där. Nästan. Det skulle vara i närheten av en engelsk kanal 🙂 Nu har jag svårt att tänka bort hur kallt och dragit det skulle kunna vara 😉
    Men … det lockar fortfarande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.