claesbilder

Bilder om allt och ingenting

6 tankar om “199 Namnlös (297 av 365)

  1. Vackert… tycker om den låga vinkeln som ger djup i bilden. Gillar också att gå på kyrkogårdar… så fridfullt på något sätt.

  2. Kontrasten mellan det slitna, lutande korset och blommorna som någon lagt tid på att sätta i jorden triggar nyfikenheten. Fin bild!

  3. Tänk då börjar man undra, vem ligger här? Fint med det lutande korset som skapar lite liv bland det annars så prydliga korsen.

  4. Fridfullt där i solen … Tänker på hur min känsla för bilden tydligen är långt ifrån förre kommentatörens … hur olika man kan uppleva.

    • Ja, det är lite märkligt hur olika man kan se. Men det är väl som man brukar säga: ”det ligger i betraktarens ögon”. Själv tyckte jag det var vackert, fridfullt och intressant. Kyrkogården är stor med flera olika avdelningar och det finns flera olika typer av ”gravstenar”, inte bara de här träkorsen. Den ligger vackert och var otroligt välskött.
      I anslutning till kyrkan och kyrkogården ligger ett stort antal kyrkstallar, där man ställde in sina hästar vid gudstjänstbesök. Det äldsta är från slutet av 1400-talet, men de flesta från 1700- och 1800-talet. Nedanför kyrkan finns bryggor där kyrkbåtarna än idag lägger till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.