156 Landat (274 av 365)

Landat
Vi är på väg hem från Skopelos. Vårt plan går från Skiathos, en och en halv timmes båtfärd från Skopelos. Det kan dock inte lyfta fulltankat från Skiathos. Fulltankat är planet för tungt för att kunna lyfta, eftersom startbanan är så kort. Vi måste därför mellanlanda för att tanka fullt på Kavalas flygplats på det grekiska fastlandet. Där står ett annat flygplan intill vårt. Det har nyligen landat, men man är redan igång med att lasta av bagage, tankning med mera inför nästa flygning.

2 reaktioner till “156 Landat (274 av 365)

  1. Jag båtluffade till underbara Skopelos! Vi ”mellanlandade” på Skiathos, men unga och ”fattiga” så tyckte vi att där var för dyrt och ”glassigt”! Därför hamnade vi på Skopelos ist. det var knappt att vi fick rum där. Vi fick en vind, där det stod två sängar. Vi var tre tjejer, men det gick det med! Familjen i huset sprang igenom vårt rum för att komma ut på balkongen, där de hängde tvätt! Det var även matförvaring på vårt rum, med burkar med konserverad frukt! Dammiga!
    Dina Greklandsbilder väcker många minnen! Detta var nog 1984!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.